Tüm enfeksiyonel hastalıkları tedavisinde biorezonans yönteminden yardımcı tıp metodu olarak yararlanmak mümkün. Tedavi sürecini şöyle özetleyebiliriz. İlk aşamada hastanın mevcut laboratuvar bulgularının incelenmesi ile birlikte biorezonansa özel kan testi uygulanır. Bu işlem özel bir cihaz yardımı ile hastadan aldığımız sadece bir damla kan örneği üzerinden gerçekleştirilir.
Biorezonansa özel kan testi ile vücudumuzda hastalıklara zemin hazırlayan oluşumların frekans izlerini sürerek hastalığa yakalanmadan önlem alınabilmesine olanak tanınır. Vücudun doğal dengesini bozan, bağışıklık sisteminin güçsüz düşmesine neden olan alerjenler, ağır metaller; virüs, bakteri, çevre toksinleri ve gıda katkı maddesi gibi vücuda zararı olabilecek 6,400 madde parmaktan alınan bir damla kandaki frekans kodları ile taranır.
İncelemelerin sonucunda kişiye özel tedavi planı oluşturulur. Tedavide enfeksiyona yol açan virüs, bakteri, parazit ve mantarların antifrekanslarını içeren ampuller kullanılıyor. Bir yandan hastanın bağışıklık sistemini güçlendirici frekans tedavisi uygulanırken, diğer yandan tespit edilen mikroorganizmaların sahip oldukları frekansların tam tersi frekans yüklemesi yapılarak ortadan kaldırılmaları hedefleniyor.
Bazı vakalarda mikroorganizmaların antifrekanslarının yüklü olduğu çipleri kullanıyoruz ve bu çipleri hastanın vücuduna yapıştırıyoruz. Böylelikle tedavinin bir sonraki seansa dek çip üzerinden devam etmesini sağlıyoruz.
Enfeksiyon hastalıklarının biorezonans yöntemi ile tedavisi kronik durumlar dışında bir haftadan iki aya uzanan sürede gerçekleştirilebilirken; kronik durumlarda bu süre altı aya kadar uzayabilir. Genel ortalamalara bakıldığında; grip için iki, ayak mantarı için sekiz, tüberküloz için onbeş, hepatit için yirmi beş seansta iyileşme gözlemlenmiştir.
En çok başvuru aldığmız enfeksiyon hastalıklarına bakacak olursak idrar yolları enfeksiyonları, sinüzit, birçok hastalığın tetikleyicisi olan kandide mantarı oluşumları, ağızda lezyon ve aft oluşumları, zona; çocuklarda su çiçeği, kızamık; bağırsak solucanları, tenya, kistatik gibi parazitel enfeksiyonlar; erkeklerde HPV enfeksiyonu, toplumumuzda son sık rastlanan ayak mantarı, genital mantar, vücudun çeşitli bölgelerinde çıkan mantar enfeksiyonları; sarılık, grip, üst solunum yolu enfeksiyonları gibi çeşitli rahatsızlıkları sayabiliriz.